|
Γεια κ παλι καλη μου,
εδω εχω την αναγκη να πω ενα πραγμα,
οτι μα οτι και να ειναι αυτο που υποσχεθηκες και δεν μπορεις να δωσεις, κανεις, προσφερεις, καλο θα ηταν να του το πης και να το σηζυτησης μαζι του,για τι οταν 2 ανθρωποι εχουν περασει καποιες καταστασης ,χρονια μαζι, ολα αυτα που εχουν πη στην αρχη η καπου μετα αναπροσαρμοζωνται και υπαρχει και ο παραγον δουλεια, ζωη, καταστασης .
Εκει λοιπον ειναι οι σχεσης των 2 που πρεπει να δοκοιμαστουν και να δουν τι στηρηξη και τι βαθια αισθηματα εχουν.
Γνωμη μου ειναι πριν περασει ο χρονος να καθησης καινα κανεις εναν διαλογο σε αυτον τον ανθρωπο για ποιους λογους πραγματικα ζωριζεσαι και εχεις ασχημη ψυχολογια αλλα και για ποιον λογο ΕΣΥ πιστευεις οτι σταματησες αυτην την σχεση.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ """"ΕΚΕΙΝΟΣ""" ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΜΟΝΗ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.
Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη και ευχομαι να σκεφτης ωριμα και ειλικρινα αλλα κυριως ΔΙΚΑΙΑ για την εκβαση της καταστασης σας.
Φιλικα κατερινα.
_________________ OTAN Η ΨΥΧΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
|