help-net.gr

help-net.gr
Ημερομηνία Κυρ Σεπ 05, 2010 8:26 am

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 15 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: xwris tin mama mou
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 23, 2010 11:58 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Σάβ Ιουν 05, 2010 1:34 pm
Δημοσ.: 16
Διάβασα το θέμα σου και πραγματικά στεναχωρέθηκα πολύ γιατί είναι κάτι το πολύ τραγικό που προκαλεί μεγάλο πόνο το να χάνει κανείς τους γονείς. Ξέρω ο,τιδήποτε και να σου πω θα είναι λίγο ή υποκριτικό λέγοντάς σου μη στεναχωριέσαι γιατί αυτό δεν γίνεται. Είμαι 25 όπως και εσύ και με πονά ο χαμός του μικρού μου αδερφού και ας περάσαν τόσο χρόνια, γνωρίζοντας ότι τώρα θα ήταν 20 ετών παλικάρι και εκείνος έφυγε μωρό. Είσαι νέα, έχεις μια καλή και σοβαρή σχέση όπως αναφέρεις, έχεις συγγενείς και πρέπει όσο δύσκολο και αν ακούγεται να συνεχίσεις. Η μνήμη των γονιών σου είναι χαραγμένη στη καρδιά σου και οι όμορφες αναμνήσεις. Το σώμα φθείρεται και χάνεται, αλλά η ψυχή είναι αιώνια, είναι άφθαρτη και οι γονείς σου υπάρχουν και ας μη τους βλέπεις. Συνεχίζουν να σε αγαπούν και να σε νοιάζονται από ψηλά. Είναι αναπαυμένοι στην αγκαλιά του Χριστού, η Παναγία μεσιτεύει για μας και κάποια στιγμή θα ανταμώσουμε πάλι. Να ελπίζεις στην Ανάσταση των νεκρών γιατί θα γίνει...

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 26, 2010 11:49 am 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Δευτ Ιούλ 19, 2010 12:25 pm
Δημοσ.: 11
Σ'ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου..λυπάμαι πολύ για τη δική σου απώλεια..φαντάζομαι πως για όλη την οικογένεια θα ήταν δύσκολο να συνεχίσετε..εγώ ακόμα νομίζω ότι περνάω το σοκ, γιατί η ζωή μου άλλαξε και πάλι, πολύ απότομα, ριζικά και με πολύ σκληρό για μένα τρόπο..ίσως είμαι στο στάδιο της άρνησης και προβλέπω να είμαι για αρκετό καιρό..πιστεύω ότι σε κάθε χωρισμό δεν παίζει ρόλο η ηλικία και η συγγενική σχέση αλλά η ουσιαστική επαφή και η αγάπη..εγώ έχασα την κορυφή..το γράφω και ακόμα δεν το πιστευώ..
Τέλος πάντων, είναι μακρύς, επώδυνος και δύσκολος ο δρόμος..προσεύχομαι να με βοηθά ο Θεός..
Σ'ευχαριστώ πολύ ειλικρινά..τα λόγια σου δίνουν ελπίδα..

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 26, 2010 3:47 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Σάβ Ιουν 12, 2010 1:17 am
Δημοσ.: 29
GEIA SOU FILH MOU.....THA SOU PW THN ISTORIA MIAS FILHS MOU......AUTH TWRA EINAI 26.....EXASE TON PATERA THS SE DUSTUXHMA OTAN HTAN POLU MIKRH...MEGALWSE ME TH MAMA THS SE ENA MIKRO SPITI ME POLLA OIKONOMIKA PROBLHMATA....AFOU THUMAMAI PERUSI DE BGHKE OUTE MIA FORA GIA KAFE MAZI MAS GIATI EIXE OIKONOMIKA XALIA.....STIS 30 IOULIOU PERUSI GURIZEI TO MESHMERI APO THN PRAKTIKH SE ENA NOSOKOMEIO KAI BRISKEI TH MAMA THS MESA STA AIMATA....DE MATHAME POTE TI AKRIBWS EGINE ALLA TO THEMA EINAI OTI EMEINE MONH THS AP TH MIA MERA STHN ALLH....XWRIS PATERA XWRIS MHTERA KAI ADERFIA DEN EXEI....STHN ARXH PHGE NA MEINEI SE ORFANOTROFEIO ME KATHE KARIDIAS KARUDI EKEI MESA....OI UPEUTHUNES TOY ORFANOTROFEIOU EIDAN OTI EINAI SOBARH KAI METRHMENH KAI THS PHGAN SE ENA DIAMERISMA ME DIKA TOUS EKSODA KAI THN EBALAN NA SUGKATOIKHSEI ME MIA ALBANIDA H OPOIA TELIKA MATHEUTIKE OTI EKANE VIZITES.....META FEUGEI AP AUTO TO SPITI KAI PAEI SE ALLO DIKO THS KAI MENEI MONH THS....XTHES HTAN TO MNHMOSUNO THS MAMAS THS KAI PHGA KAI META PHGAME SPITI THS....EINAI OLOMONAXH KAI EXEI ELAXISTOUS SUGGENEIS.....TI NA PEI AUTH H KOPELA?DUSTUXWS SUMBAINOUN AUTA KAI LENE OTI O THEOS SOU STELNEI OTI MPOREIS NA ANTEKSEIS....EINAI SKLHRO....EPISHS MIA ALLH FILH MOU STA 14 THS XRONIA EXASE TON PATERA THS ENTELWS KSAFNIKA,TAKSIDEUE ME TO AMAKSI ME TH MANA THS,ENIWSE ASXHMA,STAMATHSE SE MIA AKRH KAI PETHANE TOSO KSAFNIKA KAI DEN THS FTANOUN OLA THS TA PROBLHMATA EXEI KAI TOUS THEIOUS THS(TOUS ADERFOUS TOU PATERA THS)POU THELOUN NA THS PAROUN O,TI THS ANHKEI AP THN PERIOUSIA THS TA SKOULHKIA....PREPEI NA SKEFTEIS OTI AUTO POU SOU SUNEBH MPOREI NA SUMBEI STON KATHENA KAI UPARXOUN POLLA PAIDIA POU BIWNOUN THN IDIA KATASTASH ME SENA.......EUXOMAI NA EXEIS FILES OI OPOIES SE BOITHANE....NA EISAI DUNATH KAI NA PROSPATHISEIS NA PROXWRHSEIS MPROSTA STH ZWH SOU..NA KANEIS PRAGMATA POU THA KANOUN TOUS GONEIS SOU NA EINAI UPERHFANOI GIA SENA KAI NA KSEREIS OTI DE THELOUN NA SE BLEPOUN NA STENOXWRIESAI....EUXOMAI OI FILES SOU NA EINAI KONTA SOU OPWS HMOUN EGW SE AUTES TIS KOPELES POU SOU EIPA.....AN THELEIS NA MILHSEIS SE KAPOION EIDIKO MPOREIS NA PAREIS STO 801 801 1177....EINAI GRAMMH BOITHEIAS....ELPIZW NA BOITHISA ESTW KAI ELAXISTA.....GIA O,TI XREIASTEIS STEILE MOU......

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιούλ 26, 2010 6:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Δευτ Ιούλ 19, 2010 12:25 pm
Δημοσ.: 11
έχεις απόλυτο δίκιο..θα μπορούσαν όλα να είναι πολύ χειρότερα..ευχαριστώ και για το τηλέφωνο, ίσως μου χρειαστεί..δεν μπορώ να πω ότι έχω στήριξη από φίλες..οι περισσότεροι λένε "πάρε με αν με χρειαστείς" αλλά ποτέ δεν θα πάρουν για να ρωτήσουν "είσαι καλά?"..είναι πιο εύκολο και πιο βολικό να μεταθέτεις την πρωτοβουλία επικοινωνίας..είναι κοντά μου άνθρωποι που νιώθουν το ίδιο κενό και δεν ξέρουμε πως να βοηθήσουμε ό ένας τον άλλον..η μάνα μου στήριζε πολύ κόσμο..και έχουμε χάσει όλοι το στήριγμα μας..δυστυχώς..η πρώτη ιστορία που μου έγραψες με έχει σοκάρει..είναι πολύ δυνατή η φίλη σου, μπράβο της..μακάρι να έγραφε και εκείνη στο forum..ίσως βοηθούσαμε η μία την άλλη..
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ..

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 28, 2010 3:42 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Σάβ Ιουν 12, 2010 1:17 am
Δημοσ.: 29
SKEPSOU OTI OI FILES POU SOU LENE "AN XREIASTEIS KATI PARE ME"NA AFHNOUN SE ESENA THN PRWTOBOULIA GIATI MPOREI NA SKEFTOUN PWS AN SE PAROUN KAI RWTANE PWS EISAI,NA SE KANOUN NA NIWSEIS ASXHMA H NA NOMISEIS OTI SE LUPOUNTAI.....MHN TIS PAREKSIGEIS.....KAI GW SE AUTA TA KORITSIA MERIKES FORES DEN IKSERA TI NA PW.....HMOUN SE POLU DUSKOLH THESH.....DEN KSEREIS TI NA PEIS H TI NA KANEIS SE TETOIES KATASTASEIS.......HMOUN KONTA TOUS KAI POTE DEN ANEFERA TOUS ANTHRWPOUS POU XASANE APLA AN ITHELAN NA MOU MILHSOUN APO MONES TOUS TO KANANE ALLA KAI PALI DE MPOREIS NA KANEIS KAI POLLA SE THEMATA THANATOU....MONO MIA AGKALIA ENAN SUMPONETIKO LOGO KAI THN AGAPH SOU.......EGW THUMAMAI STH DEUTERH KOPELA POU SOU ANEFERA POU PETHANE O PATERAS THS MESA STO AMAKSI EIXA GRAPSEI SE ENA PALIO MOU HMEROLOGIO OTI THA EIMAI DIPLA THS OSO ME XREIASTEI KAI AN EINAI DUNATON KAI SE OLH THN UPOLOIPH ZWH MOU...HMOUN H MONH POU PRAGMATIKA THN NOIAZOTAN,AKOMA KAI H KSADERFH THS EIXE APOMAKRUNTHEI POU HTAN KAI AIMA THS KAI PAROLA AUTA AUTO TO KORITSI APODEIXTHKE POLU AXARISTO APENANTI MOU....ALLA TI NA PEIS?OLA MESA STH ZWH EINAI.....DE METANIWNW GIA OSA THS EDWSA GIATI OTAN THS TA EDWSA TO EKANA ME THN KARDIA MOU.....ESU DES AUTES POU EINAI KONTA SOU ALITHINA...SE AUTES NA STHRIXTHEIS....SE AUTES POU MOLIS TOUS PEIS OTI DEN EISAI KALA THA ERTHOUN....OLOI OI UPOLOIPOI EINAI MONO LOGIA

Κορυφή

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 15 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για: