|
Kalhspera sas. Prwta ap'ola prepei na susth8w. Me lene Gewrgia, eimai sxedon 16 etwn kai paw prwth lukeiou. H8ela polu na sas pw to 8ema mou gt eimai polu luphmenh kai den mporw na to pw se kanenan... Loipon, 8a 3ekinhsw ligo apo ta paidika mou xronia giati pisteuw oti exei shmasia na sas ta dihgh8w... Apo mikrh pou hmoun allaza sunexeia spitia logw ths douleias tou patera mou (einai stratiwtikos) kai den eixa filous sxedon pote, mono ena koritsaki 8umamai to opoio epeita me afhse kai emeina pali monh mou sth luph mou. Sto sxoleio etrwga polles fores 3ulo gt eixa kai exw 10-15 parapanw kila logw mias as8eneias gia thn opoia den eixame idea tote (sundromo polukustikwn wo8hkwn kai sugkekrimena h antistash sthn insoulinh htan to provlhma). Ta paidika mou xronia htan to ligotero apaisia. Evriska polla pragmata me ta opoia mporousa na asxolh8w, opws h zwgrafikh, thn opoia latreuw, kai h mousikh. Hmoun kai eimai polu demenh sunais8hmatika me th mama mou ki ekeinh to idio kai gi'auto asxoliomoun kai milousa polles wres mazi ths, kai th latreua kai th latreuw oso tipote allo. Telospantwn, sto gumnasio kaluterepsan ta pragmata thn prwth xronia pou vrika kai files. Th deuterh xronia omws eniw8a monimws xalia, kai h apokorufwsh ths luphs mou hr8e otan pe8ane o pappous mou apo th pleura ths mamas mou, ton opoio agapousa para polu. Mou phre arketo kairo na or8opodhsw. Hmoun xalia psuxologika gia oli thn upoloiph xronia, kai enw eixame pei stous ka8hghtes mou oti hmoun polu asxhma psuxologika, ekeinoi elegan oti eixa xalasei polu san ma8htria, kai auto me ekane na ais8an8w polu xeirotera, giati hmoun kai eimai arketa kalh ma8htria xwris na diavazw kai polu. Meta apo tesseris mhnes pe8ane kai o allos mou pappous, o pateras tou patera mou, kai tote egina akoma xeirotera. Oloi omws asxolountan me ton eauto tous, mono h mama mou noiasthke ligo gia emena. Egw eklaiga kai klaiw akomh kai shmera sxedon ka8e mera, gia wres prin koimh8w. Tous agapousa kai tous agapaw toso polu pou skeftomoun mexri kai na asxolh8w me ton pneumatismo wste na tous kalesw konta mou. Omws telika diavasa diafora gi'auto to 8ema kai fovh8hka kai emeina mesa sth luph mou. Omws, prin sas milhsw gia thn twrinh mou katastash 8a sas pw liga pragmata gia th sxesh mou me ton patera mou. Ton patera mou den ton evlepa polu suxna sto spiti, kai auto me ekane na kollhsw teleiws panw sth mama mou. O pateras mou, epeidh einai polu egwisths kai antagwnistikos me olous sunexeia mou leei "exeis kollhsei panw sth mana sou omws ekeinh de se noiazetai kai de sou kanei pote ta xatiria" kai egw ekneurizomai kai ton fwnazw vlaka kai ekeinos arxizei na varaei portes, na me vrizei kai na vrizei meta kai th mama mou, ki egw fovamai kai me pianoun dunatoi ponoi sth koilia (exw sundromo euere8istou enterou). H mama mou exei apomuelinwtikh noso (ena eidos sklhrunshs kata plakas) kai kata8lipsh, kai gi'auto de mporei na ta akouei ola auta. Me exei ekneurisei toso polu o pateras mou me olo auto. Ton agapaw polu omws einai aparadekth h sumperifora tou kai polles fores exei teleiws akraies apopseis se ola ta 8emata. Fetos einai akoma xeirotera ta pragmata. Eimai edw ki ena xrono, apo th prwth stigmh pou ton eida, me enan ka8hghth mou o opoios einai polu kalos, polu glukos, ligaki austhros mesa sth ta3h kai oxi kai toso emfanisimos (omws einai o pio neos ka8hghths pou exoume, gurw sta 45-50) omws hremos kai mou aresei polu. Ton 8umamai pou ton eixa epithrhth 3xronia prin (tote ekane ma8hma se ekeino to gumnasio k twra sto diko m lukeio), kai me elkue polu o tupos tou. Exei ola osa zhtousa pantote apo enan andra, kai ton agapw toso ma toso polu, kai to mono pou 8elw einai na tou milaw. Den ton exw parenoxlhsei oute exw peta3ei uponnooumena pote, apla phgainw kai tou milaw gia to ma8hma kai merikes fores ton rwtaw gia epaggelmatiko prosanatolismo. Einai polu kalos kai mou dinei wraies sumvoules, kai me 8ewrei e3upnh, paroti den eimai kai h kaluterh sto ma8hma tou (fusikoma8hmatikos einai exei eidikothta sth viologia omws). Kai exw thn entupwsh oti mou exei mia idiaiterh sumpa8eia kai eipe pws 8elei na mas exei mexri thn g'lukeiou sth viologia. Egw xarhka polu pou to akousa, omws apo thn allh h8ela polu na ton 3eperasw. Sthn arxh prospa8ousa na mh tou dinw shmasia kai meta apo ligo kairo nomiza pws ton 3eperasa omws mia fora pou mpike sthn ta3h k emena me ponouse to kefali mou kai me rwthse polu trufera ti exw egw katalava oti de mporw na ton 3eperasw k oti ton 8elw polu. To 3erw pws de ginetai kai logw hlikiakhs diaforas, kai logw tou epaggelmatos tou omws ton agapaw, den nomizw pws einai ths hlikias mou gt egw duskola agapw an8rwpous, kai auton ton an8rwpo ton latreuw pragmatika. Den antexw etsi kai den ton dw estw kai gia mia mera mono. Mou aresei na tou milaw, kai merikes fores pou m aggizei kata la8os egw to latreuw. Den skeftomai tipote poniro gia ekeinon, tipote pou na exei na kanei me se3 h kt paromoio, de 8elw kati tetoio apo mia sxesh genika. Kai twra to kalokairi 8a stenoxwre8w polu pou de 8a ton dw estw kai gia ligo... Ton agapw kai de 8elw na ton xasw... Kai fovamai polu mipws meinw monh sth zwh, xwris suntrofo pou na me noiazetai. Fovamai ta panta, kai exw niw8w pws exw arxisei na trelainomai... De mporw na milhsw sth mama mou gi'auton pou ton agapw toso giati 8a 8umwsei kapws. O pateras mou apo tin alli, ama tou to pw 8a ginei xamos, kai 8a me sixa8ei, giati etsi leei, pws sixainetai tis gunaikes pou tous aresoune megaluteroi... Egw diafwnw ka8eta mazi t se auto, kai exw tsakw8ei kiolas mazi tou kai katalh3ame na mi milame gia meres. Den antexw na min ton exw... Kai to 8ema mou den einai mono auto. Einai kai to oti exw thn ais8hsh oti eimai kuklo8umikh, alla h mama mou de me phgainei se psuxologo gia na doume ti ginetai.... Exw arxisei na trelainomai teleiws... Voh8hste me sas parakalw.... Den antexw allo, exw kourastei na niw8w tosa pragmata tautoxrona, de mporw etsi...
|