help-net.gr

help-net.gr
Ημερομηνία Κυρ Σεπ 05, 2010 9:05 am

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 6 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Φθόνος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 11:23 am 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Τετ Νοέμ 11, 2009 10:53 am
Δημοσ.: 3
Καλημέρα σε όλους σας.
Το δικό μου θέμα έχει να κάνει με την οικογένεια του συζύγου μου. Μέχρι να παντρευτούμε έκαναν τα πάντα για να το αποφύγουν και μετά απλά αδιαφορούν. Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό. το θέμα μου είναι ότι από τότε έχω πάθει εμμονή και θέλω όλα να τους πηγαίνουν στραβα. Στην πραγματικότητα όμως όλα τους πάνε καλά και μάλιστα στηρίζουν τρελά τον άλλο γιο. έτσι κάθε φορά που μαθαίνω κάτι καλό τρελαίνομαι, πιέζομαι τόσο πολύ που παθαίνω διάφορα δερματικά. Λέτε να το ξεπεράσω ποτέ?

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  

Θέμα δημοσίευσης: Re: Φθόνος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 12:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Πέμ Οκτ 29, 2009 6:44 pm
Δημοσ.: 47
Καλημέρα. Νομίζω πως το ότι αδιαφορούν είναι καλό για σένα. Προφανώς προσπαθούν να πάρουν απόφαση ότι το παιδί τους τους αγνόησε και έκανε αυτό που του έλεγε η καρδιά του και η κούτρα του. Αν αγαπάνε το παιδί τους ίσως με το χρόνο και να αλλάξουν προς το καλύτερο. Θα προτιμούσες να σας πηγαίνουν κόντρα και να σε διαβάλουν στον άνθρωπό σου ? Εκείνος πώς έχει αντιδράσει ? νομίζω καλύτερα να μην αφήσεις να καταλάβει τα συναισθήματά σου γιατί θα τον φέρεις σε ακόμη πιο δύσκολη θέση απ' ότι είναι ήδη, καθώς σίγουρα έχει γνώση της κατάστασης. Είναι καλύτερο να ασχολείσαι με τη σχέση σας και όχι με τους γύρω. Αυτό που νιώθεις μπορεί να είναι καταλυτικό και αρνητικό για τη σχέση σας αν το αφήσεις να εξελιχθεί και να συνεχίσει να σε συνεπαίρνει. Φυσικά και θα το ξεπεράσεις. Επικεντρώσου στον εαυτό σου και στον σύντροφό σου και στο πώς θα περνάτε εσείς καλά και άσε τους άλλους να κάνουν ότι νομίζουν. Ο άντρας σου έχει εσένα που μπορείς να σταθείς δίπλα του και να τον στηρίζεις. Θα προτιμούσες να ανακατεύονταν η οικογένειά του στα δικά σας θέματα όλη την ώρα ? Η υποστήριξη έχει και τα καλά της αλλά γρήγορα μπορεί να γίνει ακραία και ανεπιθύμητη, πράγμα που βιώνουν πάρα πολλά ζευγάρια. Κουράγιο και υπομονή.

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 12:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Τετ Νοέμ 11, 2009 10:53 am
Δημοσ.: 3
Έχεις δίκιο, με τον ευατό μου πρέπει να παλέψω. Στην ουσία μόνο εγώ έχω πρόβλημα που φυσικά το μεταδίδω και στο σύζυγό μου. Όλοι οι άλλοι είναι ευτυχισμένοι στον δικό τους κόσμο. Θέλει πολύ προσπάθεια γιατί μέχρι τώρα δεν τα έχω καταφέρει. Οι φίλοι μου λένε ότι στο τέλος θα αρρωστήσω και αυτοί θα κάνουν πάρτυ

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 11, 2009 3:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Σάβ Σεπ 05, 2009 3:13 pm
Δημοσ.: 1294
Τοποθεσια: αθηνα
γεια σου καλη μου συμβουλη μου ειναι κοιτα να το αποβαλεις παρα πολυ γρηγορα αυτο που εχεις γιατι στον μοναδικο που θα κανεις μεγαλη ζημια θα εισαι εσυ και ο αγαπημενος σου. κοιτα να ζης την καθε μερα σου με τον αντρα σου και να χαιρεσται απο το να καταστρεφεις μοναδικες πολυτιμες στιγμες

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 18, 2009 3:53 am 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Σάβ Σεπ 05, 2009 10:34 pm
Δημοσ.: 35
Arxika einai poly kalo pou to anagnorizeis sa provlima... o fthonos vlaptei mono esena, kai otan de fthoneis, de theleis na vlapseis kanenan... Arxika na ksereis pos de xreiazete na to perneis prosopika, den padreytikes oli tin oikogenia toy...xaxax prola ayta otan niotheis etsi simenei pos niotheis ekdikitika, ara poly thigmeni kai adikimeni... an neyriazei toso, isos prepei na zitiseis kai tin simvouli kapoiou idikou...
sti katastasi ayti de boro na sou zitiso na ta vrite... na skeyteis oti aytoi pote den ithelan profanos to kako sou, kai oti an toys adipatheis, os to simio na stenaxoriese otan toys simvenei kati kalo, skepsou pos ayto se kanei kai sena oxi kali apenanti toys... dld an se enoxlei pou den se sibathisan, skepsou pos einai kai aytoi anthropoi me ta pathoi toys, kai mi ta perneis toso asxima...skepsou pos to na agapame osous mas agapane kai na misoume osous de mas pane den einai katorthoma, kai oti otan kapoios exei apenantimas mia siberifora lathos emeis san otan diaferoume den koitame poios ekane tin arxi... leme ego thelo na me eirinikos iremos anthropos mesa mou, an de mou ferthikan sosta de me thigei gt exo kai allous pio filikous gyro mou... filoi kai oikogeneia einai osoi to dixnoun, oi alloi einai atoma pou den mou teriazoun, alla sa kalos anthropos xairome otan xairode, kai tha me ekei an me xreiastoun... tote kaneis tin diafora!!! Na min apasxolise me to poios de sou ferthike kala, alla me tis kales stigmes ayton pou sou ferode kala... etsi oriothetis ton xaraktira sou, to einai sou, kai ti zoi sou...tora pou ne Xristougena, pare toys ena oreo doro, kai niose mesa toys ti xara pou esy tha toys prosfereis, kai pos oti ayto sou aksizei.... na prosfereis xara tpt ligotero

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιαν 12, 2010 10:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Σάβ Δεκ 12, 2009 8:56 pm
Δημοσ.: 132
kala kai den xaireresai isa isa se afinoun k stin isixia sou pou tetoia tyxi ama eisaste eytixismenoi mazi ola ta alla na mi se noiazoun.kai bres tipota allo na asxolitheis

Κορυφή

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 6 δημοσιεύσεις ] 

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση