|
Κλασσική ελληνίκή οικογένεια!!!!!!!!!!!!!1 Λοιπόν κάτσε και σκέψου τι θα κάνεις να φτιάξεις το επαγγελματικό σου να είσαι ανεξάρτητη και να μπορείς να σου προσφέρεις πράγματα και κάνε όνειρα για το πως θα είναι το νέο σου σπίτι. Συνήθως αυτή η συμεριφορά απο τους γονείς δε κόβετε ποτέ. Για να μην κάνεις καμία χαζομάρα προκειμένου να μπορέσεις να φύγεις απο εκεί μέσα, βάλτα κάτω και σκέψου πως θα οργανώσεις την ζωή σου και το μέλλον σου, το οποίο το έχεις παραμελήσει πολύ απο οτι κατάλαβα και δεν κάνεις τίποτα με αυτό. Πιο πολύ σου κόστισε που ξαναγύρισες εκεί μέσα παρά το οτι χώρισες, αν το ψάξεις αυτό θα βρεις μέσα σου. Κοίτα λοιπόν τι θα κάνεις ... και οτι έχασες τόσα χρόνια μην το υπολογίζεις χάνοντας και αυτά που θα παιρνούν με το καιρό κάνοντας και ζώντας μια ζωή που δεν θα σε ικανοποιεί. Κάνε πράγματα και σπούδασε κάτι που θα σου αρέσει και θα το βρεις μπροστά σου, ναχεις να ζήσεις, αν δεν το πετύχεις αυτό δεν θα κάνεις τίποτα. Η υπερπροστασία είναι θέμα, το έχω νοιώσει το έχω πάθει το έχω ζήσει ουουουου δε μπορείς να φανταστείς πόσο, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει γιαυτό μην αναλώνεσε στο να τους κάνεις να καταλάβουν και να τους αλλάξεις, δε γίνονται θαύματα.
|