Εγγραφη    Συνδεση    Δ. Συζήτηση    Αναζήτηση    Συχνές Ερωτήσεις

Αρχική Κοινότητας » Γραφείο » Κανονισμοί του Φόρουμ
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 1 δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ FORUM ΜΑΣ
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 01, 2009 3:17 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Κυρ Αύγ 30, 2009 1:54 pm
Δημοσ.: 38
H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ FORUM ΜΑΣ

Ο δικτυακός τόπος Help-Net δημιουργήθηκε από το Θεοχαρίδειο Κέντρο, με σκοπό την ψυχολογική υποστήριξη των μελών μέσα από την αλληλοβοήθεια.

Η εγγραφή στις υπηρεσίες επιτρέπεται μόνο στους άνω των 13 ετών χωρίς την έγκριση γονέα. Κατά την εγγραφή του ο χρήστης υποχρεούται να δηλώνει την αληθή ηλικία του. Αν διαπιστωθεί ψευδής ηλικία και χωρίς έγκριση γονέα ο χρήστης απορρίπτεται.

Προς αποφυγήν οποιασδήποτε σύγχυσης των χρηστών του, το Help-Net απαγορεύει την επιλογή και χρήση ονόματος χρήστη (username) που θα μπορούσε να παραπέμπει ή να συνδέει κάποιο χρήστη με υπηρεσίες του Help-Net ή με κάποιον διαχειριστή του Help-Net.

Τo Help-Net διατηρεί το δικαίωμα, εφόσον υποπέσει στην αντίληψή του κάτι τέτοιο, να απενεργοποιήσει οποιονδήποτε τέτοιο λογαριασμό, χωρίς καμία προειδοποίηση προς το χρήστη.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι το Help-Net μπορεί να υιοθετήσει νέους όρους χρήσης των υπηρεσιών του ή/και να τροποποιήσει τα χρονικά όρια που θα διατηρούνται στις υπηρεσίες του Help-Net, τα ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails, συζητήσεις), οι σελίδες χρηστών ή/και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που αναρτά ή/και δημοσιεύει ο χρήστης μέσω των υπηρεσιών του. Το Help-Net διατηρεί το δικαίωμα να τα τροποποιήσει οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση. Σε καμία περίπτωση το Help-Net δεν ευθύνεται για την απώλεια ή την αποτυχία αποθήκευσης, ή την καταστροφή οποιωνδήποτε e-mail, αρχείων ή άλλου περιεχομένου, το οποίο διατηρείται ή διακινείται μέσω οποιασδήποτε υπηρεσίας / ενότητας του.

Η ευθύνη για τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται από το Help-Net ανήκει στον ίδιο το χρήστη, τόσο για τον τρόπο χρήσης του, όσο και για το περιεχόμενο των μηνυμάτων του και το Help-Net δε μπορεί σε καμία περίπτωση να φέρει ευθύνη για πράξεις που σχετίζονται με τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον κάτοχο. Το Help-Net δεν ελέγχει το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αποστέλλονται ή/και λαμβάνονται από τους χρήστες.

H επίσκεψη προσωπικών σελίδων άλλων χρηστών γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Στις περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του Help-Net η δυνατότητα να αναρτούν / δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το Help-Net δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.


Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, οι χρήστες απαγορεύεται να χρησιμοποιούν το forum του help-net για:


Α)Δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή εγκατάσταση παράνομου, επιβλαβούς, πορνογραφικού, απειλητικού, προσβλητικού, επιζήμιου, δυσφημιστικού, χυδαίου, βίαιου, υβριστικού, ρατσιστικού ή άλλως αποδοκιμαστέου περιεχομένου ή περιεχομένου που παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων ή προκαλεί συναισθήματα μίσους ή τρόμου, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

Β) Δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση αυτόκλητης ή μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων, την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων από το λήπτη ηλεκτρονικών μηνυμάτων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.


Κορυφή 
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
 
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 1 δημοσίευση ] 

Αρχική Κοινότητας » Γραφείο » Κανονισμοί του Φόρουμ


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

 
 

 
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr