Εγγραφη    Συνδεση    Δ. Συζήτηση    Αναζήτηση    Συχνές Ερωτήσεις

Αρχική Κοινότητας » Γραφείο » Κανονισμοί του Φόρουμ
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 1 δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ FORUM
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 01, 2009 3:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Site Admin
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Κυρ Αύγ 30, 2009 1:54 pm
Δημοσ.: 38
Κανόνες λειτουργίας του Forum

1) Επισημαίνεται ότι μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού μέλους (member account) από κάποιον χρήστη, δεν είναι δυνατή η διαγραφή του λογαριασμού από τον ίδιο. Ωστόσο, αν και εφόσον συντρέχουν σημαντικοί λόγοι τους οποίους ο χρήστης θα καταστήσει γνωστούς στον administrator, τότε υπάρχει η επιλογή να κατασταθεί ο λογαριασμός ανενεργός (τροποποίηση του username σε όνομα διαφορετικό από το υπάρχον / αφαίρεση προσωπικών στοιχείων που αναφέρονται εκεί / τροποποίηση του κωδικού ώστε ο λογαριασμός να μην είναι λειτουργικός).
To Ηelp-Νet συνιστά στους χρήστες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να προβαίνουν πάντα σε "έξοδο" (Logout) από το λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης των υπηρεσιών του φόρουμ, για να αποφευχθεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο λογαριασμό τους από τρίτους.
Το Ηelp-Νet δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αμέλεια των χρηστών να συμμορφωθούν με τους όρους του παρόντος.


2) Η υπογραφή των χρηστών δεν επιτρέπεται να έχει Link που παραπέμπει σε ιστοσελίδα, ή περιεχόμενο που διαφημίζει ιστοσελίδα, ενώ εάν το περιεχόμενο της υπογραφής είναι ακατάλληλο διαγράφεται.

3) Η εικόνα του αβατάρ θα πρέπει να είναι μικρού μεγέθους ώστε να μην παραμορφώνει τις ενότητες της ομάδας συζήτησης.

4) Η δημοσίευση Links που παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες όπου ο χρήστης πιστεύει πως μπορεί να προσφέρουν ψυχολογική βοήθεια στα μέλη, επιτρέπεται μόνο με την έγκριση της Διαχείρισης. Οι χρήστες είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν με τους διαχειριστές σε περίπτωση που βρουν αντίστοιχη σελίδα.

5) Κάθε χρήστης είναι υπεύθυνος για την αποκατάσταση κάθε ζημίας που θα υποστεί το φόρουμ, οι συνεργάτες του ή/και οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο εξαιτίας οποιασδήποτε αμφισβήτησης / διαφοράς / διαμάχης που τυχόν προκύψει και θα οφείλεται στη μη συμμόρφωση του χρήστη με τους όρους του παρόντος.
Σε περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του φόρουμ, με τρόπο που αντιβαίνει τους παρόντες όρους, το Help-Νet διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού χωρίς προειδοποίηση του χρήστη από τις υπηρεσίες του Ηelp-Νet.


6)Το Ηelp-Νet δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες που παρέχονται. Παρακαλούμε τα μέλη να ζητούν τη συνδρομή ενός επαγγελματία
Ψυχικής Υγείας πριν πάρουν κάποια απόφαση που αφορά την δική τους θεραπεία ή άλλων.
Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ ή οπουδήποτε στο internet είναι χρήσιμες αλλά δεν αντικαθιστούν τη βοήθεια των ειδικών.
Παρακαλούμε ζητήστε επαγγελματική βοήθεια:
- Εάν έχετε σκέψεις αυτοκτονίας ή σκέψεις που θα μπορούσαν να βλάψουν τον εαυτό σας ή άλλους.
- Εάν αισθάνεστε ότι δεν είστε ικανοί να φροντίσετε τον εαυτό σας ή τα παιδιά σας.
- Εάν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε κατάσταση κακοποίησης.
- Εάν βρίσκεστε σε οποιοδήποτε κίνδυνο.
Σκοπός του Ηelp-Νet είναι να προσφέρει ένα χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάζουν ιδέες και εμπειρίες και να συζητούν θέματα Ψυχικής Υγείας. Δε μπορεί και δε γίνεται να υποκαταστήσει το θεραπευτή σας.


7) Δε μπορεί να θεωρηθεί ότι το φόρουμ αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις υπηρεσίες (forums, shoutbox) προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών.
Το Ηelp-Νet δεν έχει τη δυνατότητα να ελέγχει την ορθότητα των πληροφοριών που δημοσιεύουν οι χρήστες και δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή/και παραπλανητικές δηλώσεις των χρηστών.
Σε περίπτωση που διατυπωθεί επώνυμη και βάσιμη καταγγελία/ειδοποίηση, ότι υπάρχει περιεχόμενο στις σελίδες του που είναι παράνομο, παραβιάζει δικαιώματα τρίτων και γενικά αντιβαίνει τους όρους του παρόντος, το Ηelp-Νet διατηρεί το δικαίωμα να το αφαιρέσει άμεσα και χωρίς προειδοποίηση του χρήστη που το δημιούργησε, ακόμα και να προβεί στον προσωρινό ή/και μόνιμο αποκλεισμό του χρήστη αυτού από τις υπηρεσίες του.


8 ) Το Ηelp-Νet δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών δημιουργικών. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη ή χρήση υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων, ο χρήστης αναγνωρίζει, ότι πρέπει
να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.

9) Το Ηelp-Νet διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή/και μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του, με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες.

]10) Οι βαθμοί δε σχετίζονται με την εμπειρία ενός χρήστη από άποψη γνώσεων. Η λειτουργία αυτή εξυπηρετεί στατιστικούς σκοπούς και όχι το χωρισμό των μελών σε ομάδες, ούτε την παροχή ειδικών δικαιωμάτων σε μέλη.

11) Η Διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα να έχει κλειδωμένες ενότητες. Τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν ξεχωριστό θέμα και να θέσουν σχόλια αναφορικά με ένα κλειδωμένο θέμα ή ανακοίνωση, εφόσον το επιθυμούν. Παρόμοια σχόλια είναι πάντα ευπρόσδεκτα και υπολογίσιμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και αποδεκτά απαραίτητα.

12) Τα προσωπικά στοιχεία των μελών που οι διαχειριστές έχουν στη διάθεσή τους, απαγορεύεται να τα χρησιμοποιήσουν χωρίς να υπάρχει σαφής και συγκεκριμένη ανάγκη. Απαγορεύεται δε να τα γνωστοποιήσουν σε τρίτους για κανένα λόγο, εκτός από την εξαιρετική περίπτωση που κάποιο μέλος ή τρίτος βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

13) Δεν επιτρέπεται η χρήση δύο η περισσοτέρων λογαριασμών στο Ηelp-Νet. Οι διαχειρίστες είναι σε θέση να βλέπουν πότε ένας χρήστης έχει περισσότερους από ένα λογαριασμούς.

14) Το περιεχόμενο των προσωπικών ιστοσελίδων των χρηστών δεν έχει καμία σχέση με το Help-Net.
Η επίσκεψη των χρηστών στις ιστοσελίδες αυτές είναι δική τους ευθύνη καθώς και όποια βλάβη πιθανώς υποστούν από αυτές.


15) Απαγορεύεται η οποιασδήποτε μορφής διαφήμιση ή δυσφήμηση. Η μόνη μορφή διαφήμισης που επιτρέπεται αφορά την προσωπική ιστοσελίδα στο προφίλ των μελών. Οποιαδήποτε άλλη μορφή διαφήμισης χωρίς τη συγκατάθεση του admin μπορεί να διαγραφεί χωρίς προειδοποίηση.

16) Δεν επιτρέπονται προσβλητικές, χυδαίες, ρατσιστικές εκφράσεις, ή η χρήση του forum για την αποστολή οποιουδήποτε είδους παράνομου περιεχομένου ή πληροφορίας.

17) Δεν επιτρέπεται τα μέλη να προτείνουν ή να περιγράφουν τρόπους αυτοκτονίας, καθώς και η χρήση του φόρουμ με τρόπο που να διευκολύνει ή να ενθαρρύνει κάποιον να αυτοκτονήσει.

18) Η αναφορά προσωπικών στοιχείων (π.χ. τηλέφωνα, e-mails) του ίδιου του χρήστη ή άλλου προσώπου γίνεται με ευθύνη του χρήστη και επιτρέπεται μόνο σε προσωπικά μηνύματα και όχι στη Δημόσια Συζήτηση.

19) Η Διαχείριση μπορεί να κάνει συστάσεις στα μέλη όταν αυτά ανεβάζουν θέμα παρόμοιο με κάποιο άλλο θέμα που ανέβηκε πρόσφατα. Επίσης έχει δικαίωμα να διαγράψει θέματα χρήστη αν αυτός έχει κάνει κατάχρηση του forum, π.χ. έχει ανεβάσει μεγάλο αριθμό νέων θεμάτων την ίδια ημέρα, ή έχει δώσει σύντομες απαντήσεις σε μεγάλο αριθμό θεμάτων με εμφανή σκοπό να αλλάξει την ταξινόμησή τους (spammer).

20) Οι χρήστες του Help-Net κατανοούν και αποδέχονται ότι δεν είναι εφικτός ο πλήρης έλεγχος του περιεχομένου των δημοσιεύσεων στο φόρουμ από τη Διαχείριση.

21) Προς αποφυγήν σύγχυσης των χρηστών του, το Help-Net δεν επιτρέπει την επιλογή και χρήση username που θα μπορούσε να παραπέμπει ή να συνδέει κάποιο χρήστη με υπηρεσίες του Help-Net ή με κάποιον διαχειριστή του Help-Net.

22) Ο σεβασμός στο περιεχόμενο των προσωπικών μηνυμάτων των μελών είναι σημαντικός στο Help-Net. Γι'αυτό το λόγο δεν επιτρέπεται η δημοσίευσή του.

23) Οι κανόνες ισχύουν για όλα τα μέλη το ίδιο, χωρίς εξαιρέσεις ή διακρίσεις και οι χρήστες του Help-Net χρειάζεται να τους σέβονται πλήρως.


Κορυφή 
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
 
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 1 δημοσίευση ] 

Αρχική Κοινότητας » Γραφείο » Κανονισμοί του Φόρουμ


Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

 
 

 
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron

Μετάφραση Jorfan και phpBB2.gr