help-net.gr

help-net.gr
Ημερομηνία Κυρ Σεπ 05, 2010 9:03 am

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 7 δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: THN KANEI ME EΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 23, 2010 1:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Τρί Φεβ 23, 2010 12:38 pm
Δημοσ.: 1
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
Θέλω οπωσδήποτε να μοιραστώ το πρόβλημα μου γιατί δεν υπάρχει περίπτωση θα τρελαθώ!!!Είμαι 30 χρονων και είχα δεσμό εδώ και 4χρόνια με ένα παιδι στην ίδια ηλικία.Πίστευα ότι με αγαπούσε πάρα πολύ ίσωσ και περισσότερο από μένα.Εγώ είμαι φιλόλογος και εκείνος δούλευε ως security.Απο την πρώτη στιγμή υπήρχε έντονη έλξη και από τις δύο μεριές. Είχαμε κλείσει περίπου έναν χρόνο και πρώτη φορά που με είδε ο πατέρας του μου είπε "άντε έχετε και οι δύο τις δουλειές σας καιρός να παντρευτείτε".Εγώ όταν το άκουσα αισθάνθηκα κάπως άβολα γιατί αισθανόμουν μια γενικότερη πίεση από την οικογένεια του να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας.Τέλοσπαντων,πέρσυ το Φεβρουάριο ήρθε σπίτι μαζί με τους γονείς του και τον αδερφό του και με ζήτησαν από τους γονείς μου.Αρχίσαμε να ψάχνουμε για σπίτι και παραγγείλαμε έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές.Παράλληλα είχε βγάλει το λιμενικό μια προκήρυξη και του είπα να κάνει τα χαρτιά του. Οταν του το είπα άρχισε να φωνάζει και να μου λέει "τι δεν σου αρέσει η δουλεία μου?".Του έιπα καλό θα ήταν να προσπαθήσεις για κάτι καλύτερο.Δινει γραπτές εξετάσεις του έψαχνα τα βιβλία, του έκανα την αίτηση,ξεκινήσαμε μαζί να πάμε στο νοσοκομείο γιατί χρειάζονταν ιατρικές εξετάσεις, πάμε να καταθέσει την αίτηση και μόλις βλεπει την ουρά μου λέει "Πάμε για καφέ?"και του απαντώ φτάσαμε μέχρι εδώ και δε θα κάνουμε την αίτηση?. Τελικά πέρασε στις εξετάσεις και μπήκε στη σχολή τον Σεπτέμβρη.Στο μεταξύ, είχαμε μόλις μπεί στο σπίτι εκείνος επειδή ήταν στη σχολή δεν πληρωνόταν.Το ενοίκιο το έδιναν μισο-μισό οι γονείς μας. Ενώ ήταν στη σχολή διαβάζει στο προεδρικο διάταγμα ότι οι παντρεμένοι έχουν μόρια και με πίεζε για πολιτικό γάμο.Του έλεγα ότι οι γονείς μου αν θα κάνουμε θρησκευτικό θα πλήρωναν ότι είχε σχέση με τη νύφη, το στολισμό του αυτοκινήτου, προσκλητήρια ,μπομπονιέρες,φωτογράφο, ταξίδι μέλιτος.Επίσης βρήκα και ένα ξενοδοχείο με 28 ευρώ το άτομο για να κάναμε τη δεξίωση. Είχα και ενα ημερολόγιο γάμου και σημείωνα τις προσφορές.πάμε μία μέρα να δουμε τη μαμά του και της λέει μπορεί να παντρευτούμε χειμώνα και εκείνη απαντάει όχι χειμώνα ιούνιο.Για να μην τα πολυλογώ κλείνω στον PRONOVIA ραντεβού για να δω νυφικά και του το λέω οτι την πέμπτη θα φύγω νωρίτερα από τη δουλειά γιατί εχω ραντεβού για νυφικο.Πάω λοιπόν μαζί με τη μαμά μου στις 14/01/2010 και το πρώτο νυφικό που φοράω αυτο και αγόρασα, του το λέω και δεν είχε αντίρρηση.Κλείνουμε και εκκλησία για τις 30 Μαίου.Παίρνει τηλ.τους γονέίς του και του λένε τώρα μας το λες και απαντάει σας το λέω 5 μήνες πριν.Μετά από την αγορα του νυφικού δηλαδή 5 μερες μετά επιστρέφω σπίτι(μέναμε μαζί από Σεπτέμβρη) 10 το βράδυ γίνεται μια φασαρία η αλήθεια είναι οτι γκρίνιαξα και αυτός πέταξε ένα μπουκάλι στο τοίχο του λέω θα παω στο γονείς μου να ηρεμήσουν τα πράγματα(οι γονεις μου δεν ήταν σπιτι) και εφυγα εκείνο το βράδυ και την άλλη μέρα που επέστρεψα μου είχε γράψει ένα σημείωμα οτι ήθελε να σκεφτει.Και αυτό ήταν χωρίσαμε με το επιχείρημα οτι πέταξε μπουκάλι και το κάνει για μένα.5 μέρες μετα΄την αγορά του νυφικού, 2μήνες πριν πάρει μετάθεση και είχαμε δώσει και 2εγγυήσεις στο ενοίκιο για το σπίτι.Όταν η μητερα μου μίλησε με τη μάνα του ακούστε τι της είπε"Πήρατε ένα άνεργο παιδί να το παντρέψετε, α!πότε μιλήσαμε για γάμο?και πετάχτηκε ο γιος της είχαμε πει για πολιτικό για τη μετάθεση.και απαντά η μητέρα μου όλα γινονται για καποιο λόγο?
περίμένω να μου πείτε τη γνώμη σας
ευχαριστώ

Κορυφή
 Προφίλ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  

Θέμα δημοσίευσης: Re: THN KANEI ME EΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 23, 2010 2:45 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Παρ Νοέμ 06, 2009 11:50 pm
Δημοσ.: 39
δεν εχω βεβαια μεγαλη εμπειρια επι του γαμου αλλα μηπως ειναι αυτα τα νευρα απο το αγχος του γαμου. εχω ακουσει οτι ολοι οι αντρες το περνανε?

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 23, 2010 4:22 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Σάβ Δεκ 12, 2009 8:56 pm
Δημοσ.: 132
Ax poso xerome pou meno makria po to soi mouuuuuuuuuuu.eimai 10xronia peripou mazi me to agori mou oute pantremeni oute araboniasmeni tipota kai i pethera mou kathe fora pou milame leei ante pote tha pantreuteite ayto to leei edo k deka xronia aporo den kourastike akoma???A kai to kalutero gia na gelasete apo to kako tis pou den arraboniastikame exei pei psemata se olo ton kosmo oti exoume araboniasti kai episima xaxxaxaxaxai mitera mou exei trelathei otan bgainei ekso sunantaei kanena gnosto kai tis lene kala araboniases tin kori sou kai den mas kaleses k leei i mitera pote egine auto kai den to ksero?a leei i pethera sou mas to eipe?ante tora ti na tous apantiseis gia lupisei i katastasi xaxaxa.
As afisoume ta dika mou sto thema mas mila i eidikos exo perasei polla se afto to styl,proton apo oti nomizo piso apo ola krybete i mana tou exei to pano xeri pou leme auto fanike k apo to til pou aftin eixe ton proto logo k autos apo piso apantouse.i mitera tou einai anakatostra k mallon katalabe oti me to na pantrepsei ton gio tis tha xasei ton elegxo na ton xeirizete opos thelei kai mallon tou ebale logia oxi k polu asxima (apla na perasei to diko tis)alla opos eipe tora mou to lete oti pantreuosaste auto tin peirakse kai bebaia tin pirakse giati autin theorise oti tha ginoun ola opos ta exei sxediasi ayti>eimai sigouri oti to agori sou se agapaei k den einai oti den thelei na se pantreutei apla kapoios sa dimiourgise problima,prosoxipote na min tou peis oti i mitera tou dimioyrgei to problima thelei polu doulema to thema gia na ftasei se ayto to epipedo na tou milas etsi,me ton kairo an kati se peirazei apo tin pethera sou tha tou to serbireis me tropo p.x tha ithela na se rotiso tin gnomisou se kati prin ligo kairo mou ekane entyposei auto pou mou eipe i mitera sou .....ego omos katalaba oti ta pragmata exoun allios.STOP den les alla apla ton bazeis sto trupaki gia ligo na skeftei apo monos tous(kai meta alakse kateytheian thema)autos ksereis ti tha kanei tha ta psalei stin mana tou k tha sou pei perifanos oti ola ayta ta anakalipse monos tou xaxa(an k esy tou anoigeis ta matia i antres to exoun ayto.Alla min zorisese esy tin douleia sou tin ekanes akereixaax)ektos apo auto nomizo oti kalo tha itan na pareis ena til ton filo sou kata to bradaki na erthei spiti tou na piete kana duo pota k meta ksereis....tin alli mera ola tha einai pali teleia filenada exeis pali to pano xeri!!!

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 23, 2010 7:59 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Σάβ Σεπ 05, 2009 3:13 pm
Δημοσ.: 1294
Τοποθεσια: αθηνα
Γεια και απο μενα
θα συμφωνισω με την φιλη μας την πεταλουδα και μπραβο για την εμψυχωσει.
Δες ομως και κατι αλλο , σορυ αν θα ειναι σκλυρο αυτο που θα πω αλλα με τοσα που εχουν δη τα ματια μοτ....

μηπως τωρα που τακτοποιηθηκε ο καλος σου απο το θεμα δουλεια ενιωσε ποιο δυνατος και με περισσοτερη αξια και την ειδε αλλιως με το μπουρου μπουρου της μαμας???
Οτι εχεις να πης θα το πης ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙς ΤΟΥ ΓΟΝΕΙς ΣΑς ΣΕ ΤΠΤ, στο τελος τελος δικησας ηταν η αρχη δικοισας θα ειναι και η οποια συνεχεια.
αυτα τα λιγα ολα προς το καλο ευχομαι.

φιλικα κατερινα.

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 24, 2010 11:39 am 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Τετ Δεκ 16, 2009 2:09 pm
Δημοσ.: 122
Τοποθεσια: θεσσαλονικη
Καλημέρα και από μένα!!!
Η φίλη Πεταλούδα και το Κατερινάκι με καλύψανε...
οτι έβαλε λόγια η μανούλα του είναι το μόνο σίγουρο γιατί πήρατε το ΠΑΙΔΙ να το παντρέψετε...τον θεωρεί ακόμα παιδάκι που πάνε να το εκμεταλευτούνε και δε τη ρωτήσανε για να δώσει την άδεια..30 χρονων ανθρωπος είναι...πρέπει να μιλήσετε οι δυο σας ήρεμα και να τα βρείτε.. πέρα από όσα έγιναν αν υπάρχουν αισθήματα θα υπερισχύσουν οτι και να λένε οι γύρω. άμα θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να έχουν όλοι..θέλω να πιστέυω οτι ήταν της στιγμής..στο κατω κάτω αυτος σου προτεινε να παντρευτείτε..τώρα αν θέλει πολιτικό κάντε πολιτικο και μετά θρησκευτικό...

μακάρι να έχουμε ευχάριστα νέα!!!
Βένια.

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 09, 2010 2:39 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Τρί Μαρ 09, 2010 1:52 pm
Δημοσ.: 1
geia soy

me lene maria..i istoria sou miazei para poli me tin diki mou..
eimai 34 k autos 32 eixa desmo gia 1 xrono peripou gnoristikame meso enos koinoy gnostoy tou patera mou.
to diastima poy eimastan mazi pernoysame para poli kala i sxesi kiloyse irema k kato apo fisiologika plaisia kato apo agapi sebasmo epikoinonia.
apofasisame na episimopoiisoyme tin sxesi mas, to anakinosame stoys goneis mas oti 28/12/2009 tha arravoniastoyme..xarikan..auto katalava ..k oi goneis toy k oi goneis moy, eksalloy itan kati poy autoi to parakinisan.
perasan oi mines kaname oneira,sxedia gia to mellon mas tin koini mas zoi.giro ston oktovrio orisame imerominia gamoy..9/5/2010 kleisame ekklisia,kentro,arxisame k psaxname gia spiti giati thelame na meinoyme mazi k oxi na perimenoyme ton arravona.meso koinoy gnostoy vrikame spiti..kleisame ta epipla, ta ilektrika,ego vrika to vifiko sinenoithika me tin modistra,eixa arxisei na psaxno gia ton stolismo tis ekklisias, toy kentrou,gia to pos tha xtenisto mexri k o koymparos mas idi eixe kleisei kapoia pragmata.
O xronos kiloyse k otan arxisan na erxonte ta pragmata k na peftoyn ta megala posa pleon sto spiti arxise to agxos gia to oikonomiko.aytos douleuei me ton patera tou ego eimai idiotiki ipallilos k oikonomika pio pano ap auton.piezotan para poli oikonomika kati poy eixa arxisei na to perno eididi ego afoy evlepa pos apo tous dikous tou den eixe kamia oikonomiki voitheia, prospathouse omos para poli k to evlepa...na min ta polilogo 3/12/2009 irthe o xorismos k arxise apo to noiki..dioti den mporoyse na to plirosei...emena moy eixan mpei iponies pos itan mazi mou gia to oikonomiko,ampikan sti mesi oi goneis k ton 2 mas egine mia tromeri fasaria ego katigorisa eytheos ton patera toy gia kapoia pragmata pano sto oikonomiko k gia tin doyleia tou..feygontas apo to spiti mas (eixan erthei sto patriko mou) moy leei autos..emeis tha ta poyme molis iremiseis...den ta eipame pote ksana apo tote..den pisteya pote oti tha xorizame eniotha pos m agapouse pos ayto pou eixame itan kati poli dinato..
oti prospateies k na ekana na tou miliso na tou eksigiso gia pio logo eipothikan apo mena ola ayta..itan mataies..oi goneis tou idi ton eixan k ton exoun strepsei enantion mou...oles oi kiniseis poy eginan meta ton xorismo mas k tis ematha akoma k o tropos pou pire ta epipla apo to spiti (giati logo tis oikonomikis katastaseis poy itan pira ego tin apofasi na plirosei to pio mikro poso sta pragmata tou spitioy k ego ola ta ipoloipa giati evlepa pos aisthanotan poli asxima poy oi goneis moy voithoysan) den itan kiniseis dikies toy...
kapoia stigmi arxes fevrouarioy ekana k alli kinisi mia apo tis xiliades k moy milise...ekei poy oloi moy elegan den iparxei periptosi na moy milisei...to apotelesma...exei teleiosei..etsi mou eipe giati toy exo thi3ei ton egoismo k tin ipoloipsi..thelo na pisteyo pos otan iparxei alithini agapi den xanete tipota..feygei o thimos o egoismos k tote arxizeis k vlepeis kathara..thelo na pisteyo pos tha iremisei tha dei kalitera ta pragmata k tha girisei..ton agapao k ton pligosa...giati anakateytika se pragmata pou itan poli noris na to kano..alla an m agapaei pragmatika tha fanei tora...tha girisei...pisteyo pos einai mia dokimasia megali k skliri me poli pono..pou tha tin perasoume...to idio isxiei k gia sena..an s agapaei tha dei kathara k tha dei tin alitheia...to oti mpikan sti mesi oi goneis k stin diki soy k stin diki moy periptosi itan poli megalo lathos...exoun peksei poli simantiko rolo k eidika an menei k mazi tous opos menei o dikos mou..stin sigkekrimeni se mena k o pateras tou, se sena ..i mama...oti einai prepei na to leme me tropo den prepei pote na anakateyonte oi goneis oso k na theloun na valoun to xeraki tous...xanoun ton elegxo ton gio tous..den 3ero an ekanes kapoia prospatheia na tou miliseis...an oxi..kanto...prospatheise na ton vreis na milisete..kapoia stigmi tha dei k aytos kathara...thelei xrono...
eyxomia na pane ola kala...

Κορυφή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 10, 2010 10:06 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφη: Τετ Μαρ 10, 2010 9:43 pm
Δημοσ.: 3
Αγαπητη μου Τζοάνα αυτόπ ου καταλαβαίνω είναι πως ο άνθρωπος που αγαπάς εφόσον ήθελε να σε παντρευτεί και μετα άλλαξε γνώμη οτι επηρεάστηκε αρνητικά από τους γονεις του η συμβουλη που εγώ θα σου έδινα είναι πως αν βλέπεις σοβαρά αυτόν τον άνθρωπο για Οικογένεια τότε να τον συγχωρήσεις για την ευαισθησία του να ακούει άλλες γνώμες μην του κρατάς κακία αλλά περίμενε να καταλάβει το λάθος του.Παρόποιο πρόβλημα αντομετώπισα κι εγω με το αγόρι που έχω σχεση ενα χρόνο εκει που ήταν όλα καλά κάποιο πρόσωπο απο το κοντινό του περιβάλλον του έλεγε να μην μου μηλά και είχε απομακρυνθεί από εμένα εγω όμως έκανα υπομονή και προσευχόμουνα γιαυτόν να καταλάβει το λάθος του και στο τέλος μου ζήτησε συγνώμη και είμαστε πάλι μαζί και το πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα μας είδε οτι εμείς αγαπιόμαστε και στο τέλος του είπε αφου εσύ διάλεξες την Μαριάννα εγω δεν μπορώ να πω τίποτα γιαυτό Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΝΙΚΑ

Κορυφή

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 7 δημοσιεύσεις ] 

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση