|
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! Θέλω οπωσδήποτε να μοιραστώ το πρόβλημα μου γιατί δεν υπάρχει περίπτωση θα τρελαθώ!!!Είμαι 30 χρονων και είχα δεσμό εδώ και 4χρόνια με ένα παιδι στην ίδια ηλικία.Πίστευα ότι με αγαπούσε πάρα πολύ ίσωσ και περισσότερο από μένα.Εγώ είμαι φιλόλογος και εκείνος δούλευε ως security.Απο την πρώτη στιγμή υπήρχε έντονη έλξη και από τις δύο μεριές. Είχαμε κλείσει περίπου έναν χρόνο και πρώτη φορά που με είδε ο πατέρας του μου είπε "άντε έχετε και οι δύο τις δουλειές σας καιρός να παντρευτείτε".Εγώ όταν το άκουσα αισθάνθηκα κάπως άβολα γιατί αισθανόμουν μια γενικότερη πίεση από την οικογένεια του να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας.Τέλοσπαντων,πέρσυ το Φεβρουάριο ήρθε σπίτι μαζί με τους γονείς του και τον αδερφό του και με ζήτησαν από τους γονείς μου.Αρχίσαμε να ψάχνουμε για σπίτι και παραγγείλαμε έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές.Παράλληλα είχε βγάλει το λιμενικό μια προκήρυξη και του είπα να κάνει τα χαρτιά του. Οταν του το είπα άρχισε να φωνάζει και να μου λέει "τι δεν σου αρέσει η δουλεία μου?".Του έιπα καλό θα ήταν να προσπαθήσεις για κάτι καλύτερο.Δινει γραπτές εξετάσεις του έψαχνα τα βιβλία, του έκανα την αίτηση,ξεκινήσαμε μαζί να πάμε στο νοσοκομείο γιατί χρειάζονταν ιατρικές εξετάσεις, πάμε να καταθέσει την αίτηση και μόλις βλεπει την ουρά μου λέει "Πάμε για καφέ?"και του απαντώ φτάσαμε μέχρι εδώ και δε θα κάνουμε την αίτηση?. Τελικά πέρασε στις εξετάσεις και μπήκε στη σχολή τον Σεπτέμβρη.Στο μεταξύ, είχαμε μόλις μπεί στο σπίτι εκείνος επειδή ήταν στη σχολή δεν πληρωνόταν.Το ενοίκιο το έδιναν μισο-μισό οι γονείς μας. Ενώ ήταν στη σχολή διαβάζει στο προεδρικο διάταγμα ότι οι παντρεμένοι έχουν μόρια και με πίεζε για πολιτικό γάμο.Του έλεγα ότι οι γονείς μου αν θα κάνουμε θρησκευτικό θα πλήρωναν ότι είχε σχέση με τη νύφη, το στολισμό του αυτοκινήτου, προσκλητήρια ,μπομπονιέρες,φωτογράφο, ταξίδι μέλιτος.Επίσης βρήκα και ένα ξενοδοχείο με 28 ευρώ το άτομο για να κάναμε τη δεξίωση. Είχα και ενα ημερολόγιο γάμου και σημείωνα τις προσφορές.πάμε μία μέρα να δουμε τη μαμά του και της λέει μπορεί να παντρευτούμε χειμώνα και εκείνη απαντάει όχι χειμώνα ιούνιο.Για να μην τα πολυλογώ κλείνω στον PRONOVIA ραντεβού για να δω νυφικά και του το λέω οτι την πέμπτη θα φύγω νωρίτερα από τη δουλειά γιατί εχω ραντεβού για νυφικο.Πάω λοιπόν μαζί με τη μαμά μου στις 14/01/2010 και το πρώτο νυφικό που φοράω αυτο και αγόρασα, του το λέω και δεν είχε αντίρρηση.Κλείνουμε και εκκλησία για τις 30 Μαίου.Παίρνει τηλ.τους γονέίς του και του λένε τώρα μας το λες και απαντάει σας το λέω 5 μήνες πριν.Μετά από την αγορα του νυφικού δηλαδή 5 μερες μετά επιστρέφω σπίτι(μέναμε μαζί από Σεπτέμβρη) 10 το βράδυ γίνεται μια φασαρία η αλήθεια είναι οτι γκρίνιαξα και αυτός πέταξε ένα μπουκάλι στο τοίχο του λέω θα παω στο γονείς μου να ηρεμήσουν τα πράγματα(οι γονεις μου δεν ήταν σπιτι) και εφυγα εκείνο το βράδυ και την άλλη μέρα που επέστρεψα μου είχε γράψει ένα σημείωμα οτι ήθελε να σκεφτει.Και αυτό ήταν χωρίσαμε με το επιχείρημα οτι πέταξε μπουκάλι και το κάνει για μένα.5 μέρες μετα΄την αγορά του νυφικού, 2μήνες πριν πάρει μετάθεση και είχαμε δώσει και 2εγγυήσεις στο ενοίκιο για το σπίτι.Όταν η μητερα μου μίλησε με τη μάνα του ακούστε τι της είπε"Πήρατε ένα άνεργο παιδί να το παντρέψετε, α!πότε μιλήσαμε για γάμο?και πετάχτηκε ο γιος της είχαμε πει για πολιτικό για τη μετάθεση.και απαντά η μητέρα μου όλα γινονται για καποιο λόγο? περίμένω να μου πείτε τη γνώμη σας ευχαριστώ
|