losemyself έγραψε:
geia sou zetta.exo diavasei k alla pragmata dika sou pou exeis grapsei edo.pisteyo pos eisai anthropos me megali empeiria k dinami k se ektimo.ola ta exeis se foveri taksi mesa sto mialo sou k einai aksiepaino ayto.s eyxaristo eilikrina.ti sto kalo.tha ta katafero.prepei na eimai aisiodoksi
Σ'ευχαριστώ πολύ κούκλα μου, τα λόγια σου με συγκινούν! Όντως είχα την τύχη/ατυχία να βιώσω διάφορα, αφού από τα 20 μου (τώρα είμαι 31) ζω μόνη μου μακριά από τους δικούς μου (λόγω σπουδών και εργασίας έπειτα).
Να είσαι αισιόδοξη! Εγώ είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και, αν και απογοητεύομαι εύκολα στην αρχή, μετά συνέρχομαι και ψάχνω τις θετικές πλευρές των όσων μου συμβαίνουν. Έτσι μαθαίνεις, αποκτάς εμπειρία. Από την άλλη, στο να βλέπουμε με λογική τις υποθέσεις των άλλων όλοι είμαστε καλοί, με τα δικά μας είναι που τα κάνουμε συνήθως μπάχαλο! Για μένα το λέω αυτό!
Τώρα όσο για την άποψη του φίλου ta kserw ola σχετικά με το ζήτημα της ηθικής, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του, αλλά δε θέλησα να σου γράψω σχετικά γιατί πιστεύω όπως κι εσύ ότι εδώ δεν είμαστε δικαστές αλλά συνάνθρωποι που αλληλοστηριζόμαστε.
Μέσα από την καρδιά μου θα σε συμβούλευα να προτιμάς τις ξεκάθαρες σχέσεις στη ζωή σου. Να απαιτείς να είσαι εσύ η μοναδική για εκείνον και αυτός το ίδιο. Όταν κάνεις κατώτερους συμβιβασμούς και δέχεσαι να είσαι το τρίτο πρόσωπο πάντα θα βγαίνεις χαμένη. Κατανοώ τι έζησες, επίσης καταλαβαίνω ότι από έρωτα ένας άνθρωπος μπορεί να σπάσει τα όρια και τους φραγμούς. Τώρα όμως που ολοκλήρωσες αυτή την εμπειρία ας ακολουθήσει κι ο "εσωτερικός σου διαλογισμός". Θα βρεις ξανα το δρόμο σου είναι σίγουρο, εύχομαι να είναι εκείνος της καρδιάς!
Και πάλι σ'ευχαριστώ θερμά για τα τόσο καλά σου λόγια!